Προιοντα - Mixana.gr
15413
page-template-default,page,page-id-15413,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Προιοντα

ERP

ERP

Αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής , αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία. Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα, προσαρμόζεται απολύτως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει η κάθε εταιρία , με την ελάχιστη επένδυση σε κόστος και πόρους IT. Με ενότητες που υποστηρίζουν το σύνολο των δραστηριοτήτων , από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, βοηθάει να διαχειριστεί η επιχείρηση καλύτερα τα οικονομικά , μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της. Τα συστήματα διεπιχειρησιακού σχεδιασμού που προσφέρει εξυπηρετούν σε βάθος και ενοποιημένα όλες τις ανάγκες, προσαρμόζονται κατάλληλα ή ενσωματώνουν νέες λειτουργικότητες που θα ικανοποιήσουν νέες ανάγκες σε βάθος χρόνου, ενώ τέλος αποτελούν ένα κεντρικό σημείο ελέγχου, διαχείρισης και λήψης αποφάσεων μέσα στην επιχείρηση.

CRM

CRM

Παρέχει όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση  για να κατανοήσει  με τους πελάτες της και να ανταποκριθεί ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής . Το CRM προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής. Οι σύγχρονες υποδομές , βοηθούν την επιχείρησή σας να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να ενισχύσει τις πωλήσεις της, αυξάνοντας παράλληλα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της. Οι γενικοί στόχοι είναι να βρει, να ελκύσει και να κερδίσει νέους πελάτες, να διατηρήσει αυτούς που ήδη έχει, να δελεάσει πρώην πελάτες να έρθουν πίσω, και να μειώσει το κόστος του μάρκετινγκ και της εξυπηρέτησης πελατών.

Λογιστικά Προγράμματα

Πίσω από κάθε επιχειρηματική απόφαση υπάρχει η κατάλληλη λογιστική πληροφόρηση που παίζει τον κύριο ρόλο και επομένως τα λογιστικά πληροφοριακά συστήματα είναι μία αναγκαιότητα. Η σωστή λειτουργία και το μέλλον κάθε επιχείρησης  εξαρτάται από  την αξιοποίηση των λογιστικών πληροφοριών, από την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση τους .Η μηχανογράφηση του λογιστηρίου  προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν από τη διαρκή μεταβολή των φορολογικών διατάξεων και των προθεσμιών που καλούνται όλοι να ακολουθούσουν.

Μισθοδοσία – HR

H Μισθοδοσία ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και σε διαρκή βάση, όλες τις διατάξεις νόμων και φορολογικών υποχρεώσεων σχετικά με τη μισθοδοσία εργαζομένων, όσο περίπλοκες και εάν είναι αυτές. Η ευκολία χρήσης, η ακρίβεια των υπολογισμών και οι μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθιστούν τις εφαρμογές μισθοδοσίας ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Η μισθοδοσίας περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων, ενώ παρακολουθεί και όλες τις σχέσεις εργασίας. Επιπλέον, σε συνεργασία με το κομμάτι του HR καλύπτει τη διεκπεραίωση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resources Management). Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τα λογιστικά γραφεία, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους και το είδος των εργασιακών σχέσεων