Η εταιρια - Mixana.gr
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Η εταιρια

Σας καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο της μηχανογράφησης

Η εταιρια

Στην Μηχανογραφική Ανάπτυξη συνδυάζουμε την εμπειρία μας ως επαγγελματίες με την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα, και προσεγγίζουμε τον εξελισσόμενο τομέα της πληροφορικής με την ανάλογη ευαισθησία.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια και με οδηγό την όρεξη για δουλειά, δημιουργήσαμε το 2003 την εταιρία μας και με σταθερά ανοδική πορεία αποτελούμε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τους πελάτες μας.

Τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της εργάζονται πάντα με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μηχανογραφικών αναγκών και προβλημάτων κάθε επιχείρησης.

Πρωταρχική μας επιδίωξη είναι να γίνουμε οι συνεργάτες που πάντα θέλατε να έχετε στο πλευρό σας. Γι αυτό διαλέγουμε και σας προτείνουμε προϊόντα κορυφαίων εταιριών επιχειρηματικού λογισμικού που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας και θα αποτελέσουν την πιο αξιόπιστη λύση μακροχρόνια.

Η πείρα και η γνώση μας στηρίζουν την επιχείρηση σας βοηθώντας την να μπει ομαλά στην διαδικασία της μηχανογράφησης ή ακόμα και να αλλάξει ανώδυνα το λογισμικό της, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Εμπορική Διαχείριση – CRM0%

Λογιστικές Εφαρμογές – Διαχείριση Εντύπων0%

Μισθοδοσίες – Ωρομέτρηση0%

a
Υποστήριξη! Το δυνατό μας σημείο

Το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων , αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υποστήριξης κυρίως μετά την παράδοση του έργου.

Οι πολυετής συνεργασίες μας με τους πελάτες αποδεικνύουν την σημασία που δίνουμε στο κομμάτι της υποστήριξης και της διασφάλισης ότι είμαστε δίπλα τους όποτε αυτοί μας χρειαστούν.

q
Ανάπτυξη – Εξέλιξη! Ο στόχος μας

Στην Μηχανογραφική Ανάπτυξη πιστεύουμε ότι η επιχείρηση αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό , ο οποίος εξελίσσετε και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς.

Η συμβολή μας σε αυτό γίνεται μέσα από την πλήρη αξιοποίηση των εφαρμογών που έχει επιλέξει ο πελάτης , ώστε να καταφέρουμε όχι απλά να βελτιώσουμε τις αποδόσεις της επιχείρησης , αλλά και να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό

q
Τεχνολογία!

Στις μέρες μας, η τεχνολογία είναι αυτή που έχει αναπτυχθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιστήμη. Υποστηρίζουμε την εξέλιξη που υπάρχει στα tablet & στα smartphones στον βαθμό και την ανάγκη που έχει ο πελάτης μας.

5.5

Χρόνος απόκρισης

250

Ώρες εκπαίδευσης

430

Ολοκληρωμένα αιτήματα